Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2016. március 4., péntek

Lélekváltó a Lelked másik fele? Több létsíkon is létezik párhuzamosan?


Tisztelt Olvasó!

Évekkel ezelőtt találkoztam a lélekváltó kifejezéssel. Személy szerint engem 2015 őszétől foglalkoztat a téma, azóta lépésről-lépésre vezettek az Égiek, hogy megtanuljam miként lehet segíteni azoknak a férfiaknak, és nőknek, akiknek nincs leszületve a párjuk, és lélekváltással kívánnak érkezni, és azoknak akiknek több testben született le a párjuk jelen életbe, és egy testben kíván ezután megnyilvánulni, mert csak így valósulhat meg az ikerláng szerelem beteljesülésének lehetősége.


Lélekváltásra a két lélek szerződést kötött, és mindkét lélek szabad akaratából történt.

Aki menni kíván Ő az átadó.

Az érkezni kívánó lélek azért választotta ezen módját a leszületés helyett, mert sok esetben akadályoztatva van a születés útján történő érkezés, vagy épp máshol volt küldetése eddig.

Maga a Lélekváltás mindenféle földi beavatkozás nélkül történik, amennyiben nincs negatív hatásokkal gátolva!

Akinek a Párja ebben az életben nem született le, annak általában addig nem is nyilvánítják meg az életében a kettőjük közti akadályokat, amíg meg nem történik a Lélekváltás, mivel addig "úgymond lényegtelen". Ettől csak ritkán akad kivétel, ilyenkor egy másik lélekkel szemléltetik, úgymond tartják a tükröt azért, hogy előre letisztíthatóak legyenek az akadályok.
Azzal a másik lélekkel szerződése van a Lélek Párodnak arra is, hogy ő legyen a "tükör".

Lélekváltásban azok is érintettek, kiknek a párjuk több megtestesülést vállalt egy inkarnáción belül.

Itt is igaz, hogy a lelkek között lélek szerződés köttetett a lélekváltásra!

Nehéz észrevenni a jeleit annak, aki érintett!
Néhány jel, amit ha tapasztaltál, akkor van rá esély, hogy érintett vagy!
- Folyamatosan kitérő válaszokat kapsz különböző médiumoktól, jósoktól a párod személyét illetőleg.
-Vágyod az ikerláng szerelmet, és azt mondták nincs itt a párod.
-Több mindenkire mondták már, hogy az ikerlelked.
-A párod lelkével kommunikációs kapcsolatban vagy, és tudatta is veled, hogy nincs itt.
-Ismered valamelyik ikerlelked, érzed, látod a szemében a folyamatos segély kiáltást! Sok esetben a fizikai kapcsolat ennyiben ki is merül. 
Lehet, hogy Ő az
akiben teljes valójában kíván megnyilvánulni a párod egésze, viszont az is lehetséges, hogy csak Ő az aki a "tükröt tartja"!

Az, hogy több ikerlélek van, a lélekrészek zűrzavara, vagy pedig a több megtestesülés miatt, a tünetek megnyilvánulása, és a tükörtartás szempontjából teljesen lényegtelen. Mindkét esetben kellőképpen bonyolult a helyzet.

Ez a témakör azokat is érinti, akiknek jelenleg itt van a Párjuk egy emberben megtestesülve, és van olyan akadálya, ami azt vonja maga után, hogy távoznia kellene jelen testéből (az emberi test itt élne tovább, csak más Lélek, vagy létező érkezne "bele").
Nagyon-nagyon ritka, hogy a Párod teljes önvalójában van abban a bizonyos emberben!
A legtöbb esetben csupán 1 Én-rész van jelen.

Amennyiben a több megtestesülés esete áll fent, akkor általában 1 kivételével a PÁROD a többi megtestesülésében az átadó lélek.
Mindegyik megtestesülése Ikerlélek minőségben van Veled!
Vannak esetek amikor a több megtestesülés esetében mindegyik testből átadó a PÁROD, és egy "új" emberben kíván megnyilvánulni "a végén" miután sikerül minden akadálytól megtisztulni.

Amennyiben érintett a Párod a lélekváltásban  TISZTELT OLVASÓ, így tudd minden jogod megvan ahhoz, hogy a párod előtt álló bármilyen akadály megszüntetését megvalósítsd a megfelelő módszerek alkalmazásával, mert Ő kéri, és engedélyezi számodra!!!

Az egyetlen létező rendszer, amely alkalmas a negatív hatások megszüntetésére irányított, szükséges folyamatok megvalósítására, a Fény Piramisban összesített energiák összességéből, és az energiák lehívására alkalmas eszközökből áll.

A Fény Piramisban összesített energiák nyitották meg a kizárólagos lehetőséget arra, hogy a Lélekváltással érkezni kívánó Lelkek (negatív, ártó hatású) akadályait az itt élő Ikerláng-Párjuk megszüntethesse. Korábban erre nem volt semmilyen lehetőség!
Megtestesülések során kapott akadályok oldása csak megtestesülésben oldható. Mivel az Ikerláng-Pár egyik fele megtestesülésben van (TE), így már megvalósíthatók a szükséges folyamatok.

A Fény Piramisban összesített energiák azon akadályok megszüntetésében nyújtanak segítséget, melyekre meditációkban nincs lehetőség.
 Az energiák lehívására alkalmas eszközök használatával, olyan negatív ártó hatású akadályok megszüntetésére van lehetőség, melyek gátolják annak a döntésnek a megvalósulását, hogy bekerülhessen a lélektervbe az ikerláng szerelem beteljesülésének lehetősége. 
A lelked másik felének azon akadályainak megszüntetésére, amik gátolják azt, hogy a lélekváltás megvalósuljon. 
Az átadó lélek azon akadályainak oldásai, amik őt akadályozzák, hogy a szerződést teljesítse.
Ezen ártó erővel tett akadályok száma sajnos elérheti az ezres nagyságrendet is.

Arról, hogy érintett vagy e a lélekváltás témakörében, az alábbi elérhetőségen keresztül kaphatsz választ az Égiektől az én tolmácsolásomban.

Az információ átadás folyamatáról IDE kattintva talál részleteket.
Érdeklődés, információ kérés az alábbi címen:
f.piramisenergia@gmail.com
Kérem mielőtt megkeresel olvasd el az adatkezeléssel kapcsolatos információkat, melyeket az alábbi linkre kattintva érsz el:
Általam információkat, illetve a fenn álló problémák megszüntetéseinek lehetőségeire  javaslatokat adhatnak az ÉGIEK.
A lélekváltással kapcsolatos információ-átadást, és a tanácsadást térítésmentes szolgáltatás keretében biztosítom, az Információ-átadás 3. kategóriájának keretein belül.
Ebben az esetben CSAK a lélekváltást akadályozó tényezők számszerűsítésére korlátozódnak a kapott adatok!

A TÉRÍTÉSMENTES SZOLGÁLTATÁS keretében történő tájékoztató információk lekérésének lehetőségei közül a IV. V. VI. és VIII.-as pont is a lélekváltás témaköréhez kapcsolódik. Ezen szolgáltatás keretében arról adnak tájékoztatást az Égiek, hogy az érintett személynek (NEKED), mennyi folyamattal tudnak a segítségedre lenni a Fény Piramisban összesített energiákkal.
A térítésmentes szolgáltatást IDE kattintva találod!

Minden érintettnél változó az, hogy mennyi akadálya lehet ezen a területen, mind számszerűleg, mind az akadályok milyenségét illetőleg.
A Lélekváltás területe nagyon összetett, és minden érintettnél egyedi variációban van jelen.
Nincs általánosítható leírás erre, és nincs általánosítható megoldási lehetőség a problémák "orvoslására".
Éppen ezért nem áll módomban összevont programok formájában segítséget biztosítani erre a területre irányítottan.

Akinek az általunk készített rendszert javasolják az Égiek, annak tudnia kell, hogy olyan negatív akadályai vannak, melyeket sem meditációkban, sem más tisztító rendszereken keresztül nem tudnak sem megszüntetni, sem oldani, sem gyógyítani, mivel mindegyik módszer más-más típusú akadály megszüntetésére alkalmas!
Tapasztalatom alapján tudom, hogy csak azokon a segítő lelkeken, médiumokon keresztül adnak információt a Lélekváltással kapcsolatban az Égiek, akiknek van hozzáférésük a segítség nyújtáshoz! Éppen ezért, amennyiben olyan segítőtől kér valaki információt ezzel kapcsolatban, akinek nincs a témához hozzáférése, az úgymond tagadhatja is az ilyen típusú akadályok valódiságát, meglétét.
Ebből kifolyólag nagy valószínűséggel nem fogja tudni megerősíteni azt az információt, amit rajtam keresztül közöltek az érintettel az Égiek.

Tisztában vagyok azzal, hogy akit foglalkoztat az Ikerláng téma, annak van egy ember, aki elindította benne azt a magasabb érzést, amit előtte senki mással nem élt még meg. Azt is tudom nehéz úgy végig menni az úton, hogy ne a hozzá való ragaszkodás, illetve visszaszerzés motiváljon. 
Azt viszont tudom, hogy amint megszűnnek az akadályok, és begyógyulnak a lélek sebek, akkor lehet csak tisztán meglátni, és érezni az IGAZ PÁRUNKAT.
Tisztában vagyok azzal is, hogy nagyon nehéz szembesülni az előttünk álló sok-sok akadállyal, mégis úgy gondolom sokkal könnyebb mint úgy, hogy azt hisszük egy-két oldással megoldódott már minden.

Személy szerint én sem voltam könnyű helyzetben, hisz már rég jártam a spirituális utam, mire szembesítettek azzal a ténnyel, hogy több ikerlelkem volt. Pontosan 8. Nekem kellett rájönnöm mindarra, hogy hogyan is lehet elérni azt az állapotot, hogy a 8 ikerlélekből, 1 ikerláng-pár legyen!
A saját tapasztalatom alapján döntöttem úgy, hogy aki megkérdezi tőlem, hogy érintett e, és azt milyen formában, annak a lehető legtöbb mindent lekérek az Égiektől annak érdekében, hogy ne kelljen évekig bizonytalanságban lennie a szembesítések, tükörtartások ideje alatt. Tudom milyen amikor sorra kerülnek felszínre a különböző szerelem érzések, és ez teljesen fel tudja borítani az érintett lelki békéjét, mert mindre azt hiheti, hogy megérkezett az igazi...... Sok csalódástól, méltatlan helyzettől meg tudja magát kímélni az, aki tudja mi minden állhat a szerelem érzések mögött.

Lélekváltás témakörében jelenleg a Földön élő dualitásban lévő Lelkek 99%-a érintett!

Ikerlángja csak azoknak a Lelkeknek van, akik dualitást választottak.
Ők az Őseredet Lélekpárjai egymásnak, közös Lélektűz táplálja a két egymáshoz tartozó Lelket.
A Lélektűz a Lélek éltető tüze. Az ikerláng a lélektűz kettévált tüze.

A Lélekváltás témakörében 3 kategóriába sorolható az érintettség:
1.- Azok, akiknek több megtestesülésben van leszületve a Lélekpárjuk (29%).
2.- Azok, akiknek nincs jelenleg leszületve a Lélekpárjuk (69%).
3.- Azok, akiknek jelenleg itt van 1 megtestesülésben a Lélekpárjuk 1 Lélek-Én része, de valamilyen okból kifolyólag át kell adnia ember testét valaki másnak, és távozni kényszerül, úgy, hogy jelen ember teste itt él tovább (1%).

Azok, akik a három kategória valamelyikében érintettek nagyon nehéz helyzetben vannak, hisz kizárólag rajtuk múlik elérik e valaha a Lélekpárjukkal a saját szerelmüket, mivel a felsorolt okok miatt szinte semmit nem tehet a Lélekpárjuk a letisztulásért.
A 2. kategória esetében szerintem önmagáért beszél mi az ok. Egyszerűen nincs megtestesülésben.
Az 1., és a 3. kategória eseteiben lehetséges, hogy vesz igénybe minimális spirituális tisztítást, oldást a másik fél. Viszont a közös tisztulási folyamat nagyobb hányadának megvalósítása azon a félen múlik, akinek a másik felét érinti a váltás.
A 2.; és a 3. kategóriában érintettek esetében nem példa nélküli, hogy a lélekváltással érkező lélek olyan emberbe érkezik akit foglalkoztat a spiritualitás bármilyen módon.

Fontos tudnivaló!!!
Az itt élő emberek születésükkor csak a lelkük töredékével érkeztek!
Ahhoz, hogy emberi életet éljen, tapasztaljon a Lélek, elegendő Önmaga teljességének csupán néhány %-a.
Éppen ezért TE, aki olvasod most soraimat felteheted a kérdést magadnak, hogy a Lelked hányad részével éled mindennapjaid.
Neked is lehettek korábbi életeid során olyan döntéseid, hogy több testben születtél le (akár párhuzamosan egyszerre férfi, és női testbe is), ezzel a Lelked célja az volt, hogy minél több tapasztalatot szerezzen, minél többet tanuljon, és így gyarapíthassa a tudásait!
Fontos tudni, hogy a Lélek amikor "megosztja magát", akkor sokkal sebezhetőbb!
Elképzelhető az is, hogy NEKED is vannak olyan Lélek-Én-részeid, amik most nincsenek jelen emberlényedben élő Lelkeddel egyesülve, mert negatív, ártó hatásra más síkokon ragadta.
Átvitt értelemben, de a saját Lélek Én-részek önmagadhoz való hívása is lélekváltásnak minősül, bár nem ugyanabban az értelemben, mint a Lélekpár esetében!
A negatív hatásokkal terhelt Lélek Én-részeket NEM LEHET meditációs előzőéletes utazásokkal visszahívni magadhoz!
Mégis van megoldás!
A Fény Piramisban összesített energiákkal, az Égiek tudják segíteni a szükséges folyamatokat számodra, a lehívó eszközök segítségével!

LÉLEKVÁLTÁS-PÁNIK....
Valahol érthető, ha az az infó pánikba ejtő, hogy érintett valaki a lélekváltásban, de hidd el semmi ok nincs pánikra, hisz eddig is voltak lélekváltások, csak eddig nem volt erről tudomása az emberiségnek ilyen mértékben. Lélekcsere kifejezéssel is illették.
Való igaz, hogy a korábbi lélekváltásoknak nem volt egyértelmű köze az ikerláng témához, hisz más volt a célja. Csupán a lelkek úgy szerezhettek minél több tapasztalatot, hogy átadták egymásnak az emberi testet. Ezért lehetett úgymond jellem, illetve személyiség változása egy-egy embernek.

A Lehívó eszközök által biztosított segítő lehetőséggel a Lélekváltás mindenféle jellem, és személyiség változás nélkül megvalósulhat, éppen ezért az érintettek ebből igazából semmit nem érzékelnek!!!
NEM ÖSSZEKEVERENDŐ A LÉLEKVÁLTÁS, AZ EMBERI TEST ELBITORLÁSÁVAL!
A Lélekváltás a Lelkek tiszta szabad akarati döntései!

A test elbitorlás esete az, amikor a Lélek szabad akarata ellen vétenek, negatív erők megszállják az ember testet, és elnyomják a benne élő Lelket, vagy kiűzik a Lelket, és úgymond lelketlen létezők uralma alá kerül az embertest.
Ezekben az esetekben jellemző a személyiség, és a jellem változás!!!
Ezek semmilyen körülmények között NEM MINŐSÍTHETŐK lélekcserének, lélekváltásnak!

----------------------
Hallgasd meg az Ikerláng témához kapcsolódó hanganyagokat is, melyeket az alábbi képekre kattintva érsz el:



Kérlek olvasd el a TEREMTŐ üzenetét is, melyet az alábbi linkre kattintva találsz:
Az üzenetből megtudhatod azt is, miért lehet az, hogy nincs leszületve a Lelked másik fele.

Szíves figyelmedbe ajánlom az általunk készített lehívó eszközök használatát, mellyel a saját ütemedben, a mi személyes közreműködésünk nélkül veheted igénybe mindazt a segítséget, amit az adott eszközön keresztül az Égiek biztosítani tudnak számodra a Fény Piramisban összesített energiákkal.
A lehívó eszközökkel mindazon ártó hatások megszüntetése is kivitelezhető, melyeket Ti okoztatok másoknak. Ezáltal a jóvátételi utatokhoz nagy segítséget tudnak biztosítani a lehívó eszközök, saját kezű használattal!
A Fény Piramisról az alábbi linkre kattintva találsz írást:
 A lehívó eszközök elérhető formái:

LVTERGY Inga Táblázat, melyről részletesebb leírást az alábbi linkre kattintva találsz:
LVTERGY Inga Táblázat tájékoztató.
Az írásból tájékozódhatsz az LVTERGY Inga Táblázat hatásköreiről, felépítéséről, és beszerzésének lehetőségeiről is.

-Az Inga Táblázat rendszertől függetlenül az ásványokból készült Lehívó Kulcsok, melyekről az alábbi linkre kattintva találsz leírást:
Lehívó Kulcsok tájékoztató.
A leírásból tájékozódhatsz a beszerzési lehetőségekről is.

A lehívó eszközöknek a TEREMTŐ által meghatározott beszerzési díja van. Mindkét eszközre érvényes a leírásokban szereplő részletfizetési lehetőség.

Feltehető a kérdés, hogy miért kerül pénzbe a lehívó eszköz, hisz "mindenki csak áldozat", vagy legalábbis most annak érzi magát.
Az alábbi linkre kattintva olvashatsz erről:
Egy másik írást is figyelmedbe ajánlok, melyet az alábbi linkre kattintva találsz:
Az írásokból talán könnyebb megérteni a fenti kérdésre a választ.

A Fény Piramisban összesített energiákkal való oldások, tisztítások, és egyéb folyamatok nem minősülnek orvosi értelemben vett gyógyításnak, és nem helyettesítik az orvostudomány eszközeivel történő gyógyításokat!

Az LVTERGY Inga Táblázat, vagy a Lehívó Kulcs használatával, akár év tizedeket rövidíthet a használója a saját tisztulási folyamatában!

Minden esetben a tisztulás a cél!
Bármilyen másik oldali bűbáj, szerelmi kötés, vagy mágia ellentmond a tiszta szerelemnek, így aki azzal próbálkozik, viseli minden következményét!!!

A Fény Piramis létrehozásában közreműködő létezőknek, mi viszonoztuk a segítségüket úgy, ahogyan azt ŐK kérték tőlünk, ezáltal mi kiegyenlítettük feléjük az adok-kapok egyensúlyt!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődést, és több mindent szeretnél megtudni, akkor olvasd el a blog többi írását is, hallgasd meg a videóimat.
KÉREM NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJ MEG!
Lehetőség van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni az írások, és videók által. 
Mindezt kötelezettségek nélkül.
Tájékozódj, és ha úgy érzed a segítségére lehetek, keress meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találod.
YouTube videóimat IDE kattintva találod.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találod.

Az általános időpont egyeztetéssel kapcsolatos tájékoztatásért kattints az alábbi linkre:

Tájékoztatás időpont kéréssel kapcsolatban.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű előadás készítéséhez, írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!
Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.