Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2017. március 6., hétfő

A 12 fő meridián.



Tisztelt Látogató!

Alábbiakban Ewyta írását olvashatja:

"A teljes meridián hálózat, behálózza az egész testet, hasonló képen, mint az érhálózat, ahogy a vérerek a sejtek tápanyag ellátását végzik, úgy a meridiánok végzik a sejtek életenergia ellátását. Kapcsolatban vannak a nádikkal, az idegrendszerrel, a sejtekkel. 

A test belsejében, és a test külső felszínén is futnak.  A meridiánok feladata az élet energia tárolása, és áramoltatása.

A meridiánok yang, és yin típusúak, a bennük áramló energia szerint. Minden yin meridiánnak, van egy yang meridián párja.
A 12 fő meridián közül, melyek páros meridiánok, 10 az, amely konkrétan anatómiai szervhez kapcsolódik.

Máj meridián – epehólyag meridián
Vese meridián – hólyag meridián
Lép – hasnyálmirigy meridián – gyomor meridián
Szív meridián – vékonybél meridián
Tüdő meridián – vastagbél meridián.

Az adott szervhez kapcsolódó meridián energia áramlás zavara hatással van az ellentét párjaként hozzá kapcsolódó meridián működésére, így a szerv működésére is.

Anatómiailag szervhez nem kapcsolódó yin - yang meridián páros:
Keringés, és szívburok meridián - 3-as melegítő meridián.

A keringés, és szívburok meridián a keringés szabályozásáért felelős. A szívmembránból ered, egyik ága a testfelszínre a test két oldalán a mellbimbótól a hónalj közelében lép ki, a karok belső oldalán halad, és a középső ujjak ujjbegyén végződik. Testen belüli ága, a rekeszizmon keresztül a hasüregbe jut, ahol kapcsolatba lép a hármas melegítő meridiánnal.
Yin meridián.
Kapcsolódó szervei, testrészei: a szív, a perifériás ideg- és érrendszer, a felső végtagok, a könyök, a mellkas.

A 3-as melegítő meridián a szervezet energia szabályozásával, a hőháztartás szabályozásával, a nemi energiák szabályozásával, a légzéssel, és a táplálkozással (anyagcsere) is kapcsolatban áll.
A gyűrűs ujjak kisujj felőli körömágy végénél van az induló pontja. A kar külső oldalán fut fel a vállon, a füleket megkerülve megy a szemek külső sarkáig.
Yang meridián.
Kapcsolódó szervei, testrészei: a váll, a könyök, az alhas, a fül, a száj, a kéz, a mellkas.

A máj meridián a nagylábujjak belső oldalán a körömágy szélétől indul, a lábak belső oldalán a belső bokát körül járva halad a lábszáron felfelé az ágyék irányába, onnan a külső nemi szerveket megkerülve belép az alhasba, ott körbejárja a gyomrot, áthalad a májon, kapcsolatba lép az epehólyaggal, majd a bordákkal. A test felszínén, a mellkason a 6. bordaközben ér véget. A testen belül áthalad a tüdőn, és a gége hátsó oldalán feljut a fejbe.
Yin meridián.
A máj meridián feladata a vér és az energia ellátás szabályozása, így erősíti a betegségekkel szembeni ellenállást.

Az epehólyag meridián a szemzugok külső szélétől indul, a fejen a füleket körbefutva, visszatér a homlok közepéig a szemöldökök felett, innen a fejen át a tarkón keresztül a nyakon előre fut a hónaljvonalba. Innen a test mindkét oldalán halad lefelé a csípőn át, a külső lábszáron fut le a külső bokákhoz, onnan a lábfejeken keresztül jut el a 4. lábujj kisujj felőli körömszegletéhez.
Yang meridián.
Kapcsolódik a fülekhez, a hármas melegítő meridiánhoz, májhoz, az epehólyaghoz, és a szívhez.

A vese meridián a kis lábujjak körömpercének alsó felszínén ered, a test felszínére a talpakon jut, innen átlósan fut a belső boka felé, amit megkerül, és a belső lábszárakon halad fel a térdekig.
Onnan halad tovább, fel a lágyék irányába, onnan a gerinc közelében fut a vesékbe. Innen ágazik ketté, egyik ága a húgyhólyagon keresztül a szemérem csontnál jut a bőrfelszínre, és az alhason kétoldalt párhuzamosan, a befogadó vezeték két oldalán fut fel a szívgödröt kikerülve, a kulcscsontok tövéig.  Testen belüli ága, a vesétől átmegy a májon, a tüdőn, kapcsolódik, szívvel és a szívburok meridiánnal.
Yin meridián.
Megfelelő működése hatással van a vesékre, a fülekre, a csontokra, a fogakra, a belső elválasztású mirigyekre, és a szexualitásra.

A hólyag meridián a belső szem zugban ered, onnan a fej középvonala mentén, a homlokon, és a fejtetőn át lemegy a tarkón, ott kettéágazva halad le a gerincoszlop mellett párhuzamosan, mindkét oldalon. A combok hátsó részén még két ágban halad a térdekig. Itt újra összekapcsolódik, majd a lábszárak hátsó részén lejut a külső bokákhoz, innen a külső lábfejeken fut a kisujj körömpercének külső széléig.
Yang meridián.
Megfelelő működése hatással van a húgyvezeték és a húgyhólyag működésére, a csontokra, a hajra, a fogakra, a vegetatív idegrendszerre, valamint az agyalapi mirigy működésére, ami a belső elválasztású mirigyek működéséért felelős.

A lép – hasnyálmirigy meridián a lábak nagyujjainak külső körömpercein indul, majd a lábfejek belső szélén a belső bokák fölött halad a lábszárak belső oldalán a lágyék irányába. Itt elágazik, egyik ága belép a hasüregbe, áthatol a saját szervén, a lépen. Kapcsolatban áll a szívvel, tüdővel, belekkel, a gyomorra, a gyomor meridiánnal, és a szív meridiánnal.
Testfelszíni ága a hason át halad a mellkasra, a 2. bordaközig, majd éles ívben a hónaljak alá fut a 6. bordaköz magasságáig.
Yin meridián.
Megfelelő működése hatással van a szívre, a tüdőre, a belekre, a gyomorra, a vérképzésre, a kötőszövetekre, a nyirokrendszerre, a hormonmirigyekre, elsősorban a szaporító szervek mirigyeire is.

A gyomor meridián a szemek alatt indul, az arcon „U” alakú ívben megy fel homlok felé. Az „U” alak görbületénél halad le az állon át, a kulcscsonton keresztül a mellkasra, majd a hasra, és a lágyéknál jut a külső lábszárra, ahonnan halad tovább a második lábujj külső körömágyáig.
Yang meridián.
Megfelelő működése hatással van a gyomorra, a nyelőcsőre, a nyombélre, az arcidegekre, a szemekre, a belekre, a mandulákra. Kapcsolódik az állkapocshoz. Működése befolyásolja a menstruációs ciklust, a nemi szervek megfelelő működését.

A szív meridián a szívben ered, a hónaljgödör közepén, lép ki a testfelszínre, a kar belső oldalán halad a tenyéren át, a kisujj tenyér felőli oldalán, majd átmegy, a kézháti oldalra és a körömágy gyűrűsujj felőli szögletében végződik. Itt kapcsolódik a vékonybél vezetékhez. A vékonybélen kívül közvetlen kapcsolatban áll a tüdővel és a vesékkel.
Yin meridián.
Megfelelő működése hatással van a vérkeringés, a szív, a vékonybél, a tüdő, a vesék, a nyelv, a központi idegrendszer, és a verejtékmirigyek működésére.

A vékonybél meridián a kézkisujjak külső körömszegletétől indul. A tenyér szélén halad az alkarra, majd a felkar hátsó belső szélén jut a vállra. Kapcsolódik a lép, a húgyhólyag- és a kormányzó meridiánnal.
A vállakról kettéágazik, Test felszíni ága a nyakon át, az állkapocs szögleténél az orr irányába halad, majd a járomcsont alsó széléhez érve kettéágazik.
Egyik ága a füleknél végződik, a másik ága, a belső szemzugban csatlakozik a hólyag meridián első pontjához. A vállaktól a testen belüli ága kulcscsont feletti árokból indul, átmegy a szíven, a rekeszizmon, a gyomron, és a vékony belekben végződik.
Yang meridián.
A vékonybél meridián feladata, hogy a bevitt táplálékot, energiává alakítsa. Működése hat a nyálkahártyákra, a nyelvre.

A tüdő meridián a hasüregből indul, ahol áthalad a vastagbélen, majd a rekeszizmon át a tüdőn. A test felszínre a kulcscsont alatt jön fel, majd a karok belső felszínén fut le, és a hüvelykujj külső körömszegletében ér véget.
Yin meridián.
Megfelelő működése hatással van a tüdőre, a vastagbélre, a vesékre és a gyomorra, a bőrre, és a hajra is. Elsődleges feladata légzési energiaképzés, vagyis az oxigén felvételhez szükséges energia biztosítása, így erősíti a szervezet, védekező képességét.

A vastagbél meridián a mutatóujj körömpercének a hüvelykujj felőli oldalán kezdődik. Felfelé halad a kézháton keresztül a kar külső oldalán a vállcsúcsig. Innen a nyak felé halad, és a kulcscsont középrészén kettéágazik.
A test felszínen a nyakról az arcon át a felsőajak és az orr közötti redő két oldalán ér véget. Egyik mellék ága a testen belül érinti az alsó fogínyt is. A kulcscsontnál induló, testen belüli ága át halad a tüdőn, és a rekeszizmon át jut el saját szervéig, a vastagbélig.
Yang meridián.
Megfelelő működése hatással van a vastagbélre, a gyomorra, a bőrre, a tüdőre. A méregtelenítésben, és a kiválasztott salakanyag eltávolítás segítésében van szerepe.

A meridiánok megfelelő működését, vagyis az élet energia áramlását sok minden befolyásolhatja, vagy gátolhatja.

Ahol pang az energia, ott hamarosan betegség alakul ki.


 Aki akár jelen életében, vagy előző életében akár szívműtéten, vagy olyan beavatkozáson esett át, ami mechanikai sérülést, majd hegesedést vont maga után, annak a szív csakrán kívül sérülhetett az összes meridiánja, amely kapcsolatban van a szívvel. A szív meridián, a keringés, és szívburok meridián, a Chong vezeték, a vékonybél meridián, és a befogadó meridián, hisz a test felszínén áthalad a szív felett is. Közvetve hatással lehet a vese meridián, a lép, és hasnyálmirigy meridián működésére is.

Ez bármelyik szervvel kapcsolatban így van, akár gyomor műtét, akár bél műtét, akár vese műtét, akár nőgyógyászati műtétről legyen szó.

 A fizikai, mechanikai sérüléseken kívül elzárásokat okozhatnak mágiák, rontások, ráolvasások, átkok, vudu ártások, de akár bűbáj és sötét varázslat is.
Amennyiben megszállók, testetlenek, tapadó entitások, démonok vannak rákapcsolódva bármelyik meridiánra, és/vagy csakrára, a köteléken keresztül elszívják az energiákat, vagy épp alacsony rezgésű energiákat juttatnak a testbe.
Mindegyik esetben  fel tudják borítani, vagy akadályozzák a szabad energia ellátást."

"A bejegyzés részlet "A test energia rendszerei" című saját írásomból.
Az írás szerzői jogvédelem alatt áll, megosztása forrás megjelöléssel engedélyezett.
Ewyta"

A meridiánokon lévő blokkok, elzárások oldása, a meridiánok tisztítása, és az energia elszívások megszüntetése, illetve az egészséges energia áramlások helyreállítása megvalósítható a Fény Piramisban összesített energiák segítségével.
A Fény Piramisról az alábbi linkre kattintva talál írást:
 A lehívó eszközök elérhető formái:

LVTERGY Inga Táblázat, melyről részletesebb leírást az alábbi linkre kattintva talál:
LVTERGY Inga Táblázat tájékoztató.
Az írásból tájékozódhat az LVTERGY Inga Táblázat hatásköreiről, felépítéséről, és beszerzésének lehetőségeiről is.

- Az Inga Táblázat rendszertől függetlenül az ásványokból készült Lehívó Kulcsok, melyekről az alábbi linkre kattintva talál leírást:
Lehívó Kulcsok tájékoztató.
A leírásból tájékozódhat a beszerzési lehetőségekről is.

Az LVTERGY Inga Táblázat, vagy a Lehívó Kulcsok használatával, akár év tizedeket rövidíthet a használója a saját tisztulási folyamatában!

A meridián sérülések esetében kiemelt témakörre irányuló, távból történő energetikai kezelések lehetőségét az alábbi linkre kattintva találja:

Amennyiben felkeltettem az érdeklődést, és több mindent szeretne megtudni, akkor olvassa el a blog többi írását is, hallgassa meg a videóimat.
KÉREM NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJEN MEG!
Lehetősége van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni az írások, és videók által. 
Mindez kötelezettségek nélkül.
Tájékozódjon, és ha úgy érzi a segítségére lehetek, keressen meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találja.
YouTube videóimat IDE kattintva találja.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találja.

Az általános időpont egyeztetéssel kapcsolatos tájékoztatásért kattintson az alábbi linkre:

Tájékoztatás időpont kéréssel kapcsolatban.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű előadás készítéséhez, írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!
Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.