Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2016. szeptember 26., hétfő

5.-6.-7.-8. dimenziós rezgés szintek, Ka-csatornák.



Tisztelt Látogató!

A Lélek természetes létállapota a szeretet!
Maga a szeretet hiány minden körülmények közt a Lélek valamely minőségének, részének hiánya Önmaga teljességéből, vagy valamelyik energia rendszerben a szabad energia áramlását akadályozó blokk miatt, nem tud a szeretet energia szabadon áramolni.

Amikor a Lélek az anyagi világba érkezik sok részét nem hozza magával, mivel a test 3 dimenziós, nem képes mindazt elbírni, ami a Lélek teljessége.

Jelen életben lehetőség van fokozatosan vissza jutni magasabb rezgés szintekre, és lehetőség van vissza kapcsolódni a szeretet hálóra, mely mindent körbevesz.  Aki elkezdte tisztulását a 3. dimenzióból indult. Amint az ezen a szinten lévő akadályok megszűntek az Égiek fel tudták rezegtetni lélekszinten az 5. dimenziós rezgés szintre (a 4. szint az asztrál szint, azt OKKAL "ugorták át").
Amint 5. dimenziós rezgés szintre jutottál érezhetted úgy, hogy semmire nem haladtál, mert akkor kezdődik mindazon akadályok megnyilvánulása az életedben, melyeket előző életeidben, amikor lélekszinten 5. szinten voltál, akkor kaphattad.
Ez igaz akkor is mikor felvisznek lélekszinten a 6.; 7.; 8. dimenziós rezgés szintre.
A lélekszintű felrezegtetést az Égiek folyamatosan végzik.
Az emberi tudatosság szükségtelen hozzá, mint ahogyan a test felrezegtetése sem az emberi tudatos döntésen múlik!

Amennyiben akadályoztatva vagy ebben, de a célod a saját teljességed elérése, akkor minden támogatást megkapsz hozzá, olyan formában, hogy az Égiek elvezetnek azon segítőkhöz, akiken keresztül megkaphatod a számodra aktuálisan szükséges információt, akár egy könyv, akár egy kártya jóslás, vagy meditáció formájában, és ha kell spirituális segítséget, oldást, tisztítást stb... Minden jóson, médiumon, és egyéb segítő lelken keresztül az aktuális lélekszintű rezgés szinteden lévő akadályokról kaphatsz információt. Magasabb lélekszintű rezgés szinteden kapott akadályokról csak akkor adnak információt, amikor már azon a szinten vagy.

A tisztulási, és a helyreállítási folyamatok azért hosszadalmasak, mert először az alacsonyabb rezgés szinteden lévő akadályoktól kell megszabadulni, csak ezek után lehet a magasabb rezgésszinteket terhelő akadályokat letisztítani.

A szellemi szintű rezgés szintek már más kategóriába tartoznak.
Kivételes esetekben,(amennyiben fontos feladattal, küldetéssel érkezik valaki a Földre segíteni másoknak is) akkor képesek a szellemszintű felrezegtetéseket támogatni úgy, hogy félre tesznek olyan karmákat, és egyéb rendezni valókat amelyek megléte nem jelent közvetlen akadályt az életfeladat megvalósításában. Ezeket a félretett dolgokat utólagosan kell letisztítania az érintetteknek.

Ahogy folyamatosan rezegtetnek fel az Égiek lélekszinten, úgy tudsz a magasabb rezgés szintű szellemeddel kapcsolódni a Ka-csatornáidon keresztül, amennyiben már megtörtén a Ka-csatornák megnyitása, és aktiválása.

A Ka-csatornák megnyitását, és aktiválását a Plejádok fénylényei végzik az itt élő Plejádi fényküldöttek segítségével, energetikai kezelések formájában. A megnyitás, és aktiválás után amennyiben szükséges külön folyamatokkal gyógyítják, vagy cserélik a sérült Ka-csatornákat. Ahhoz, hogy teljes Önvalódat (először a magasabb énjeidet, majd a Szellemedet is) képes legyél jelen testeden keresztül megnyilvánítani, az összes Ka-csatornádnak nyitottnak, aktívnak, és egészségesnek kell lennie.
A teljes letisztulás hosszú folyamat, évekig eltarthat, attól függően, ki milyen intenzitással dolgozik magán.
A Ka-csatornák szerepéről IDE kattintva talál leírást.

Nem szabad figyelmen kívül hagynia, hogy az emberi test a 8D-ben lett megalkotva, és még azoknak a lelkeknek is, akiknek nincsenek negatív múltbéli akadályaik, nekik is el kell érniük minimum a test felrezegtetését a 8D-be, hogy onnan elkezdhessék a további fejlesztéseket.
A lélek felrezegtetése nem vonja automatikusan magával a test rezgés emelkedését, éppen ezért, aki már lélekben magasabb rezgés szinten is van, mert a feladatához szükséges, az nem jelenti hogy a testi rezgése is emelkedett!

Az LVTERGY Inga Táblázat, vagy a Lehívó Kulcsok segítségével, mindenki az aktuális rezgés szintjének megfelelően, a saját ütemében, visszahívhatja Önnön részeit, oldhatja a karmáit, tisztíthatja, rendbe teheti az energia rendszereit, mindig azon a rezgés szinten, ahol épp tart.
A szükséges folyamatokhoz a Fény Piramisból érkeznek az energiák, a lehívó eszközökön keresztül.
A Fény Piramisról az alábbi linkre kattintva talál írást:
 A lehívó eszközök elérhető formái:

LVTERGY Inga Táblázat, melyről részletesebb leírást az alábbi linkre kattintva talál:
LVTERGY Inga Táblázat tájékoztató.
Az írásból tájékozódhat az LVTERGY Inga Táblázat hatásköreiről, felépítéséről, és beszerzésének lehetőségeiről is.

- Az Inga Táblázat rendszertől függetlenül az ásványokból készült Lehívó Kulcsok, melyekről az alábbi linkre kattintva talál leírást:
Lehívó Kulcsok tájékoztató.
A leírásból tájékozódhat a beszerzési lehetőségekről is.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődést, és több mindent szeretne megtudni, akkor olvassa el a blog többi írását is, hallgassa meg a videóimat.
KÉREM NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJEN MEG!
Lehetősége van a blogból több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni. 
Mindezt kötelezettségek nélkül.
Tájékozódjon, és ha úgy érzi a segítségére lehetek, keressen meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találja.
YouTube videóimat IDE kattintva találja.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találja.

Az általános időpont egyeztetéssel kapcsolatos tájékoztatásért kattintson az alábbi linkre:

Tájékoztatás időpont kéréssel kapcsolatban.


Elérhetőség:
f.piramisenergia@gmail.com

Az információ átadás folyamatáról IDE kattintva talál részleteket.

Kérem mielőtt megkeres olvassa el az adatkezeléssel kapcsolatos információkat, melyeket az alábbi linkre kattintva ér el:

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű előadás készítéséhez, írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!
Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.