Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2016. március 8., kedd

Fény Piramis



Tisztelt Érdeklődő!

Alábbiakban Ewyta írását olvashatja:


"2013 decemberében kezdődött. Ízisz Istennő kérésére, meditációba indultam vele, mutatni akart nekem valamit. Elvitt egy piramishoz, a FÉNY PIRAMISÁHOZ. Akkor még nem értettem miért vitt oda, csak azt tudtam, hogy valamiért kapcsolatba kellett kerülnöm a piramissal. Azt már tudtam magamról, hogy olyan képességem van, hogy több fajta energiát tudtam egy helyre összpontosítani.

 Testvéremet, Vikit 2014 nyarán vonták be a folyamatba, miután az Atlantiszi kristály koponyába rejtett tudását engedélyezték, hogy visszahozzam neki.
Azt, hogy az Atlantiszi kristály koponyába rejtett lélekrészek visszahívására, visszafogadására ki mikor áll készen, azt
Agiel mesterangyal (az isteni szellem angyala),
Barakiel mesterangyal (az isteni világosság angyala),
Zagzagel mesterangyal (az isteni bölcsesség angyala)
bírálják el, és a visszasegítésre az engedélyt is ők adják.

Arról, hogy hogyan jutottam el idáig, IDE kattintva talál leírást a Tisztelt olvasó.

Arkangyalok, Fénylények, Felemelkedett mesterek, Vénuszi lények, Szíriuszi lények, Arktúruszi lények,Plejádi lények, Atlantiszi mester angyalok, Gaia és a Teremtő is (amikor már képes voltam az Ő energiáit is fogadni) dolgoztak felváltva a közvetítő csatornáinkon, hogy képesek legyünk az általuk megosztott energiákat fogadni és lecsatornázni. Hónapokig tartó folyamat volt mindannyiunk számára. Ekkor már tudtuk, hogy a FÉNY PIRAMISBA összesítjük az energiákat, a jelenlegi és a jövő nemzedéke számára. Testvéremmel az elején "csupán" közvetítő csatornák voltunk ebben a folyamatban.
Az energiák összesítésén kívül a fent említett Égi segítők számára közvetlen kapcsolat rendszert építettek ki a Fény Piramishoz testvérem segítségével, kerub védelemmel, így ezeken a védett rendszereken keresztül osztották meg energiáikat a Fény Piramisban!
 Ezután azon dolgoztunk, hogy mindazokat a segítő energiákat, melyekkel a lelkeink saját képességeiből adódóan tudnak segítséget nyújtani másoknak, meg tudjuk osztani, és bekapcsoltuk a Fény Piramisba, hogy a személyes jelenlétünktől függetlenül is elérhetőek legyenek.
Arról, hogy mi mindenben tudunk saját képességeinkkel segíteni IDE kattintva talál leírást.

Ez a rendszer, mely a Fény Piramisban összesített energiák összességéből, és a lehívásukra általunk anyagi formában manifesztálódott eszközökből (táblázat, és a kristályokból készült segítők) áll, az egyetlen létező rendszer, mely lehetőséget biztosít a használójának az Igaz Lélekpárja minden akadályának, blokkjának, karmájának megszüntetésére. Viki a Teremtő kérésére, a Teremtőtől kapta a felhatalmazást, és az engedélyt, hogy megossza azon képességét a Fény Piramisban, mellyel képes volt a Párja olyan előző életeibe visszamenni, ahol ő akkor nem volt jelen, és így a Párja abból az életből való akadályait oldotta, mintha a saját előző életébe utazott volna. Képessége megosztásával ezt a lehetősséget elérhetővé tette a rendszeren keresztül, így nyitott lehetőséget aŐseredet Lélekpár /Ikerláng-Pár/ mindkét tagjának negatív terheinek oldására.

Az Égi segítők energiáin kívül, Földanya kincseinek energiái, szivárvány és egyéb fény energiák lettek összesítve a Fény Piramisba, hogy a "FÉNY ÉS A SZERETET" energiái végre oda is eljuthassanak, ahová a régi energiákkal nem volt lehetőség. A Fény Piramis Kerub védelem alatt áll, melyet Helqwyck biztosít Kerubként, így a sötét oldal számára hozzáférhetetlen.

A fent említett energiák összesítésének az volt a célja, hogy olyan akadályok, és a sötét oldal által tett ártások is oldhatóak legyenek, melyekre a régi energiákkal nem volt lehetőség.

 A FÉNY PIRAMISBAN összesített energiákhoz való hozzáférés leföldelése, és a Fény Piramisban megosztott Égi segítők energiái számára, a közvetlen csatorna nyitás lehetőségének kidolgozása, számomra újabb hónapokig tartó munka volt.
2015 nyarán kezdődött. 
Akkor még fogalmam sem volt róla, hogy ez, az "élet feladatom". Az egyik médium ismerősömtől kértem segítséget, mert úgy éreztem elakadtam. Az élet feladatomról kérdeztem, hogy jó úton vagyok e, és merre menjek tovább, milyen spirituális tanfolyam, vagy meditáció segítené a haladásom. 
Akkor a Teremtő üzent általa nekem, hogy nincs olyan meditáció, ami segítségemre lenne, és hogy Arkangyali tanításokat kapok éppen, ami hónapokig fog tartani. Azt is közölte a Teremtő, amíg ez tart, semmilyen tanfolyam keresését nem támogatják számomra. Amint vége az Arkangyali tanításnak, úgyis meg fogom látni merre tovább. Azt üzente még nekem, hogy "VÁRJAM A CSODÁT"!

Ezután kértem az egyik barátnőm segítségét, ő Lélekhangos tisztítást csinált nekem. Ez a módszer inspirációt adott, és 5 nappal később neki láttam. Uriel arkangyal vezetett, segített, sok információt osztott meg velem az Akasha krónikából. Megmutatott mindent, hogy meditációtól függetlenül milyen jellegű akadályok oldására és tisztítására, valamint azt, milyen jellegű egyéb segítségre van lehetősség a Fény Piramisban összesített energiák segítségével.

Táblázat rendszerbe foglaltuk az összes lehetséges témakört, amiben a testvérem és én segíteni tudunk másoknak a Fény Piramisban összesített energiákkal.
Az alábbi felsorolásba azok az akadály típusok kerülnek feltüntetésre, melyek megszüntetéseihez, és azok a témakörök, melyek megvalósításához a Fény Piramistól független egyéb más tisztító módszereknek nincs hatásköre, ezáltal csak a Fény Piramisban összesített energiákkal valósíthatók meg.

A lista a teljesség igénye nélkül kerül felsorolásra:

-Atlantiszi Kristály Koponyákba rejtett tudások, képességek, minőségek, és egyéb lélekrészek, Lélek-Én részek vissza segítése;
-negatív ártó hatásokkal terhelt Lélek-Én részek tisztítása, visszasegítése;
-Lélekváltás tiszta megvalósulását akadályozó negatív ártó hatások megszüntetései;
-Ikerláng energiák visszahívása, helyre rendezése;
-erőszakkal kiszakított lélek darabok vissza segítése, tisztítása;
-Ikerlángok közötti Lélek-Pár összekapcsolás megvalósítása;
-Lélekláng tápláló szálak levétele;
-Misztikus házasságok oldása;
-Alvilági házasságok oldása;
-Boszorkány házasságok oldása (más tisztító módszerekkel nem oldható, kivétel a boszorkány szertartás keretében történő házasság felbontás, mely során mindkét érintett fél jelen van. Ez viszont NEM minősül tisztító módszernek); 
-"elrejtett", el lopott, "eladott" lélekrészek, Lélek-Én részek visszahívása;
-olyan átkok, ártások oldása, melyek feloldása újabb átkot vagy ártást aktiválna;
-feltételhez kötötten aktiválódó átkok, ártások oldása, függetlenül attól hogy aktiválódott e már, vagy a jövőben aktiválódna;
-"teljesíthetetlen", "kiegyenlíthetetlen" karmák oldása;
-"teljesíthetetlen" feltételek oldása;
-sötét varázslatok semlegesítése, megszüntetése, hatásainak oldása, érvénytelenítése;
 -a tudattalan tudatban raktározódott manipulatív hatások, és egyéb akadályok megszüntetése;
-"mindig, soha, örökké" szavakkal tett ígéretek, fogadalmak, eskük, kijelentések, kívánságok oldása, amelyeket a sötét oldal manipulációval, megfélemlítéssel kikényszerített, "kizsarolt";
-az energia rendszerekbe sötét varázslattal beültetett, beprogramozott negatív minták oldása, tisztítása;
-olyan akadályok megszüntetése, melyek megakadályozzák, hogy a meditációkban kapott energiák beépüljenek;
-olyan ártások, blokkok oldása, melyek akadályozzák az univerzumból érkező energiák beépülését;
-sötét varázslattal előidézett szerelmi, vagy karmikus kapcsolatok oldása;
-"Ego" (a lélek, ÉN megnyilvánító) energia központok közötti kötelékek levétele, akár más valaki energia központjához, akár csakrájához kötődik;
-Ego központok energetikai kezelései az egészséges működések helyreállítása érdekében;
-betegség, vagy karma átvállalás kényszerek oldása;
-a test energia rendszereinek, csakrák, meridiánok, Ka-csatornák felrezegtetése a 8D-s szint felett ahhoz, hogy a fizikai test képessé váljon a Lélek-Szellem teremtői szintjének befogadására, leföldelésére;
-a teremtői szint leföldeléséhez szükséges új csakrák (8D-s testben még nem létező csakrák) kiépítése, aktiválása.

Néhány példa azon akadályokra, és témakörökre melyek más tisztító módszerrel is, de a Fény Piramisban összesített energiáikkal is oldhatók, megszüntethetők, illetve megvalósíthatók:

-Tudat alatti tudatban raktározódott akadályok oldása;
-múltban ragadt, leszakadt lélekrészek visszasegítése;
-a lélek által másra bízott lélekrészek visszasegítése;
-az energia rendszerekbe beültetett negatív minták, lenyomatok oldása, tisztítása;
-"köztes síkon ragadt" lélekkel, vagy már "eltávozott" lélekkel való kötelékek levétele; 
-olyan sötét oldal által tett behatások megszüntetése, melyekkel felborították a test biokémiai rendszerét; 
-vuduval előidézett ártások megszüntetése;
- bűbáj, vagy mágia hatására kialakult szerelmi, vagy karmikus kapcsolatok oldása;
-családi minták oldása;
-családi átkok oldása;
-hitrendszerek, hiedelmek oldása;
-függőségek megszüntetése;
-téves idegpályák, ideglemezek megsemmisítése;
-eskük, fogadalmak, szerződések oldása;
-csakrák, meridiánok, Ka-csatornák, és az aura tisztítása, energetikai kezelése, megnyitása, aktiválása;
-megfelelési, és egyéb függőségi viszonyok oldása;

A felsorolás nem teljes körű!!!

 Ez egy elég nehéz időszak volt, hisz szinte minden akadály megnyilvánult az életemben. Ami meg nem az enyémben, az a tesóméban.
Több száz tisztítást és gyógyítást csináltunk meg fejenként a Fény Piramisban összesített energiák segítségével. Tudomásul vettük azt, hogy nagyon sok olyan akadályt, karmát és egyebet nyilvánítottak meg az életünkben ami valójában nem is a mi terhünk volt, csak a lelkeink átvállalták másoktól, hogy ez a rendszer elkészülhessen.

 Az inga táblázat, egy 7-dimenziós összetett rendszer.
Európai szinten egyedülálló, mivel a lélekrészek visszahívása mellett, olyan komplett oldások, tisztítások kivitelezésére alkalmas, melyekre földi viszonylatban eddig nem volt lehetőség.
Az oldások alkalmával különböző rezgésszintű energiákat vonnak be a folyamatba az Angyali szférából, Arkangyali szférából, Krisztusi szférából, Teremtői szférából és a Forrásból, attól függően, hogy épp melyikre van szükség, természetesen az egyén saját rezgés szintjének megfelelően.

Az inga táblázat összeállításához Uriel arkangyaltól, kaptam az útmutatást, róla pedig tudjuk, hogy az Akashához  való hozzáférést felügyeli. 
Ez a táblázat 2015. októberében készült el.
Mindegyik táblázathoz Viki készíti az ingákat, melyeken a TEREMTŐ válaszol, és Ő navigálja az aktuális folyamatokat.
Ezzel a táblázattal aktiváljuk személyre szólóan a segítő ékszereket, melyeket IDE kattintva találja! Illetve a meghirdetett programokhoz történő energiák közvetítése is nagyrészt ennek a táblázatnak a segítségével zajlik.

Ezután kértem a Teremtéstől, hogy olyan formát ölthessen a táblázat, melyet bárki használhat, aki elég elhivatott rá Önmaga tisztulásához, és a segítségével másoknak is nyújthasson segítséget egyéni személyre szabott oldások formájában!
A rendszerezést maga a TEREMTŐ navigálta!
A Teremtő segítségével 2016 februárra készült el az LVTERGY Inga Táblázat melyről részletesebb leírást az alábbi linkre kattintva talál:

A Táblázat rendszertől függetlenül a Lehívó Kulcsokkal is lehívhatók a Fény Piramisban összesített energiák.
A Lehívó Kulcsokról az alábbi linkre kattintva talál leírást:
Lehívó Kulcsok tájékoztató.
A leírásból tájékozódhat a beszerzési lehetőségekről is.
Ewyta"
---------------------

Tisztelt Érdeklődő!

A Fény Piramisban összesített energiákkal való oldások, tisztítások, és egyéb folyamatok nem minősülnek orvosi értelemben vett gyógyításnak, és nem helyettesítik az orvostudomány eszközeivel történő gyógyításokat!

A Fény Piramis létrehozásában közreműködő létezőknek, mi viszonoztuk a segítségüket úgy, ahogyan azt ŐK kérték tőlünk, ezáltal mi kiegyenlítettük feléjük az adok-kapok egyensúlyt!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődést, és több mindent szeretne megtudni, akkor olvassa el a blog többi írását is, hallgassa meg a videóimat.
KÉREM NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJEN MEG!
Lehetősége van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni az írások, és videók által. 
Mindez kötelezettségek nélkül.
Tájékozódjon, és ha úgy érzi a segítségére lehetek, keressen meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találja.
YouTube videóimat IDE kattintva találja.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találja.

Az általános időpont egyeztetéssel kapcsolatos tájékoztatásért kattintson az alábbi linkre:

Tájékoztatás időpont kéréssel kapcsolatban.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű előadás készítéséhez, írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!
Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.